Re-integratie en outplacement, maar ook duurzaam inzetten van mensen in de arbeidsmarkt kan worden gezien als een project, met een nieuwe baan voor de betrokken kandidaat als projectresultaat. Maar het kan ook anders. Als een kandidaat ........... Blog 24 November 2016: Openhartig begeleiden naar werk, kan dat?

 

***

 

Er wordt veel gepubliceerd over de menselijke maat en het effect op bedrijfsresultaat. Is RESULTAAT doel of gevolg van de MENSELIJKE MAAT? Voor mij geldt het laatste en dan is de vraag die zich aandient: “Wat is die menselijke maat?”........... Blog 14 juni 2016: Wat is een menselijke maat?

 

***

 

Kunst presenteren in organisaties kan een bijdrage leveren aan het bedrijfsresultaat. Dat is meer dan dat het een fraaie en uitnodigende aanblik in de ontvangstruimte geeft. Maar daar moet je dan wel wat voor doen........... Blog 11 mei 2016: Kunst verbroedert.

 

***

 

Weet je wat zo merkwaardig is? Iedereen is het erover eens, dat je het meest gelukkig bent als je helemaal jezelf kunt zijn. En dat je het best presteert, als je helemaal jezelf kunt blijven. Maar waarom doen we dit dan in ons dagelijks werk niet? ............ Blog 13 april 2016: Leef jezelf!

 

***